Radiosite

Volledige versie: Radio Superstar is ermee gestopt sinds 1 Augustus
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Sinds 1 augustus is Radio Superstar gestopt met zijn muziekuitzendingen via het internet. Dit onafhankelijke lokale station, destijds nog mede-opgericht door de legendarische krachtpatser John Massis, zond uit in de Gentse ether van 10 oktober 1980 tot 19 april 2004. In 2014 maakte Superstar een doorstart als internetradio, eerst als weekendradio van vrijdagavond 22:00 tot zondagavond 22:00 uur en vanaf september 2015 de klok rond, 7/7. Daar komt nu bijna vier jaar later een einde aan. “Door een te laag aantal luisteraars en de financiële kost die hier tegenover staat, zoals Sabam”, zegt Erwin De Gooyer. “Blijkbaar is radio luisteren via internet nog beperkt. Andere medewerkers zouden de radio eventueel willen verderzetten, maar ik bleef zonder enig verder nieuws. We bedanken alle luisteraars die de voorbije jaren genoten van onze radio.”
We weten het al langer: katten én radiostations hebben negen levens. Nadat Radio Superstar, ooit één van de smaakmakers onder de Gentse lokale radio’s, zijn avontuur als internetradio (sinds 2015) op 1 augustus stopzette, kunnen we u nu alweer de hergeboorte aankondigen. Het restaurant La Tempete in Blankenberge fungeerde als plek voor de stichtingsvergadering van ‘New Radio Superstar’, waar ook de taken werden verdeeld. Gerard Valkhof neemt de algemene leiding waar, Diego Van Leuven verzorgt de logistiek en Hans Christiaens de techniek. Patrick en Franky Baetsleer staan in voor de programmatie en Erwin De Smeytere doet de website. Op 10 september wordt opnieuw gestart met een stream, 24/7, met de helft hedendaagse muziek en de helft hits aller tijden (vanaf de jaren ’70). Een extra boontje zal er zijn voor Nederlandstalig werk en Frans chanson. De Facebookpagina en twee Facebookgroepen worden eveneens voortgezet.

https://www.facebook.com/groups/562647654120846/

https://www.facebook.com/www.radiosuperstar.be/
En er zijn al test uitzendingen waar te nemen op de site http://www.radiosuperstar.be
het klinkt niet slecht Wink
Radio superstar heeft sinds vandaag een nieuwe site,
Dinsdag aanstaande starten ze met een nieuwe lei met zeer leuke muziek in een mix van hits.
Via verschillende wegen zijn ze te beluisteren en via de site zelf kan je ook luisteren,
Ik vind het fantastisch klinken alvast.
En vanaf aanstaande Zondag 29 September starten bij Radio Superstar weer de wekelijkse weekend programmatie met gepresenteerde programma's met tal van bekende oude stemmen,
Even afstemmen op de webradio is een must, de site zit ook weer in een nieuw kleedje die er piekfijn uitziet.
Allen naar daar dus om even te kijken en luisteren weer zoals voorheen.

http://www.radiosuperstar.be