Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zomerhit 2019
#1
De stemming voor ‘Editie 45’ van Radio 2 Zomerhit is gestart. In een live-uitzending, gepresenteerd door Vanessa Vanhove en Showbizz Bart, maakte de winnaar van vorig jaar, Niels Destadsbader, de genomineerden voor Soloartiest, Groep en Doorbraak bekend.

Stemmen kan vanaf nu via www.radio2.be

Op zondag 18 augustus presenteren Bart Peeters en Siska Schoeters de finale uitzending op de zeedijk aan de vuurtoren in datzelfde Blankenberge. De show wordt op Eén uitgezonden vanaf 20:35 uur. Op Radio 2 wordt het reilen en zeilen achter de schermen al vanaf 13:00 uur gevolgd. Kim Debrie, Daan Masset, Caren Meynen en Showbizz Bart zijn de presentatoren. De genomineerden vindt u eveneens op de website van Radio 2.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
De stemming voor de 45ste editie van Radio 2 Zomerhit is gestart. Zonet maakte Niels Destadsbader, winnaar van de Radio 2 Zomerhit 2018 en Radio 2 Zomerhit 2017, de tien kanshebbers bekend vanop de pier in Blankenberge. In een live-uitzending, gepresenteerd door Vanessa Vanhove en Showbizz Bart, kwamen de luisteraars ook de genomineerden voor de Radio 2 muziektrofeeën voor Soloartiest, Groep en Doorbraak te weten. Stemmen voor de Zomerhit en de drie categorieën kan vanaf nu via radio2.be.

Op zondag 18 augustus presenteren Bart Peeters en Siska Schoeters Radio 2 Zomerhit 2019 op de zeedijk aan de vuurtoren in Blankenberge. De show wordt tegelijk op Eén en op Radio 2 uitgezonden. Eén zendt de zomerse muziekshow live uit vanaf 20.35 uur. Op Radio 2 wordt het reilen en zeilen achter de schermen al vanaf 13.00 uur 's middags gevolgd. Daar zorgen Kim Debrie, Daan Masset, Caren Meynen en Showbizz Bart ervoor dat de Radio 2-luisteraars niets van het muziekfeest moeten missen!

Niels Destadsbader werd de afgelopen twee jaar bekroond tot winnaar van de Radio 2 Zomerhit, met 'Skwon meiske' in 2017 en 'Verover mij' in 2018. Hij werd in 2018 ook beloond met de Radio 2 muziektrofee voor Soloartiest. Vandaag opende hij de officiële stemming tijdens de startshow. Wie sleept dit jaar de trofee van Radio 2 Zomerhit in de wacht?

De genomineerden voor Radio 2 Zomerhit 2019 en de Radio 2 muziektrofeeën.

Radio 2 Zomerhit
Belle Perez – Indirectas
Dana Winner – Waar jij ook bent
Hooverphonic – Looking for stars
Kommil Foo – Stilte na de storm
Laura Tesoro – Thinking about you all the time
#LikeMe Cast - Vlaanderen m'n land
Mathias Vergels – Helena
Metejoor – Horizontaal
Niels Destadsbader – Mee naar boven
Regi feat. Jake Reese & OT – Summer life

Radio 2 muziektrofeeën

Soloartiest
Bart Herman
Isabelle A
Kate Ryan
Mathias Vergels
Slongs

Groep
De Geest
Hooverphonic
#LikeMe Cast
Sasha & Davy
The Starlings

Doorbraak
Gio Kemper
IBE
#LikeMe Cast
Mathias Vergels
The Starlings

Radio 2 Zomerhit 2019: zondag 18 augustus om 20:35 uur live in Blankenberge en op Eén, en vanaf 13:00 uur op Radio 2.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)