Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wie wint de eerste editie van de NRJ-Open Mic?
#1
Maandag 18 februari zit er in de NRJ-ochtendshow van Michael en Kim zot veel volk. En veel zot volk! Want de drie finalisten van NRJ-Open Mic strijden er om de podiumplaatsen én het voorprogramma van de nieuwe show 'William Boeva & Friends' op 22 maart in CC Aalst.

Met op de line-up: Alex Agnew, Lukas Lelie, Gilles Van Schuylenbergh & Dimitri De Brucker. Elk van de kandidaten krijgt één minuut om de jury bestaande uit William Boeva, Bas Birker en Kamal Kharmach te roasten.

Dit zijn de drie finalisten: Stijn Verdegem, Serine Ayari, Jan Linssen
De eerste editie van NRJ-Open Mic was meteen een schot on de roos. Tientallen jonge talentvolle mensen schreven zich in en 5 daarvan kregen ook hun kans-op-de-eeuwige-roem in de NRJ-studio.

Juryvoorzitter William Boeva: 'Ik was aangenaam verrast door de belangstelling én de kwaliteit van onze NRJ-Open Mic kandidaten. Het bewijst dat stand up comedy in Vlaanderen echt wel voet aan de grond heeft gekregen..zeker bij een jong en stedelijk publiek als dat van NRJ. Ik ben superbenieuwd naar wat onze drie finalisten maandag live op NRJ gaan brengen. Moge de beste winnen en ik kijk er naar uit om samen met hem of haar binnenkort het podium te kunnen delen'

'Finale NRJ-Open Mic', maandag tussen 8.00 en 9.00 uur bij NRJ in de ochtendshow, bij Michael en Kim.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)