Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TLP heeft voortaan zijn eigen live-programma op TOPradio
#1
TOPradio schiet fel uit de startblokken dit radioseizoen met een nieuwe grote naam in het programmaschema: TLP a.k.a. Troubleman.

De Gentse dj TLP a.k.a. Troubleman is al langer een klinkende naam in de urbanscene. Hij was onder andere resident in de Gentse Culture Club en had meer dan 10 jaar lang een radioshow op Studio Brussel. Nadat hij daar op een zijspoor was geraakt zocht TLP - echte naam Paul Lannoy - een nieuwe uitlaatklep, en die vindt hij nu bij TOPradio. TLP heeft er voortaan elke dinsdagavond van 21.00 tot 23.00 uur zijn eigen radioshow: 'The Real Deal'.

Het wordt een radioshow met de bekende TLP-ingrediënten: dope urban, funk, dance en classics in the mix naadloos aan elkaar gepraat door de grootmeester zelf. TOPradio's Urban Tuesday wordt vervolledigd met een wekelijkse set van het Nederlandse DJ-duo Kris Kross Amsterdam, dat al internationale hits scoorde met de nummers 'Sex', 'Gone is the Night' en 'Whenever' op het befaamde dance label Spinnin' Records.

'Urban(dance) met zijn vele neven- en subgenres is vandaag alomtegenwoordig in het leven van onze kerndoelgroep luisteraars. Met de komst van topper TLP profileren we TOPradio tijdens de avonduren verder als dé radio van de quality dance en urban', vertelt Youri Beaumont, programmadirecteur TOPradio.

Ook nieuw dit seizoen is de samenwerking met de Hasseltse club Versuz. Elke woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht neemt Versuz de programmatie op TOPradio voor haar rekening met DJ-sets van onder andere Bob Sinclar, Roger Sanchez, EDX, Defected... en op zaterdagnacht wordt er live overgeschakeld naar de Limburgse danstempel.

TOPradio is in Vlaanderen te beluisteren in alle grote steden via FM (Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Geel, Sint-Niklaas, Gent, Aalst, Brugge, Kortrijk, Oostende, Genk, Hasselt, Leuven, …), via DAB+ en digitale televisie (Telenet kanaal 913).
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)