Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studio Brussel-deejay Christophe Lambrecht (48) overleden
#1
De Vlaamse radiodeejay Christophe Lambrecht is zondag op 48-jarige leeftijd overleden als gevolg van hartproblemen. Dit meldt de VRT. Lambrecht was sinds 1999 te horen op Studio Brussel. “Studio Brussel is zijn stem kwijt”, reageerde zenderbaas Jan van Biesen.

Studio Brussel-deejay Christophe Lambrecht (48) overleden Lambrecht was de vertrouwde stem die de luisteraar naar het eind van de ochtend begeleide. Hij presenteerde namelijk de ochtendeditie van “Music @ Work”.

Ook was hij één van de drie deejays die zich 20116 liet opsluiten in het Glazen Huis voor de eerste editie van “Music for Life”, de Vlaamse editie van SeriousRequest. In 2015 zat Lambrecht al enige tijd ziek thuis.

“Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze Christophe Lambrecht. Hij werd 48 jaar”, schrijft Studio Brussel op Twitter. “We kunnen dit nieuws echt niet vatten. We wensen zijn familie, zijn vrienden en al zijn trouwe luisteraars alle sterkte toe. Rust zacht, lieve vriend.”

“We verliezen de warmste collega die we hadden. Hij was een minzaam, fantastisch mens", vult Studio Brussel Zenderbaas Van Biesen aan.

Het nieuws over het overleiden van Lambrecht is als een bom ingeslagen bij Studio Brussel. Als eerbetoon draait de zender tot tenminste maandag 13 uur non-stop uitsluitend de favoriete muziek van de deejay.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
Gisteren is Christophe Lambrecht (48 jaar) overleden aan de gevolgen van hartproblemen. Hij presenteerde het programma 'Music@Work' op Studio Brussel. Hij was ook één van de drie presentatoren van de eerste editie van Music For Life in 2006. Studio Brussel draait vandaag non-stop de lievelingsmuziek van Christophe en er zijn persoonlijke berichten van luisteraars te horen.

Veel sterkte aan Studio Brussel, familie en vrienden.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)