Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemweek Evergreen Top 1000 bij MAX op NPO Radio 5
#1
De MAX-programma's op NPO Radio 5 staan deze week in het teken van de Evergreen Top 1000. Zaterdag 3 november wordt in 'Wekker-Wakker-Weekend!' de stembus geopend.

Vanaf dat moment kunnen alle luisteraars stemmen op uiteenlopende evergreens.

'Wekker-Wakker-Weekend!' – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' opent Jan Rietman samen met een luisteraar van NPO Radio 5 de stembus voor de Evergreen Top 1000. Wie de eerste stem mag uitbrengen, wordt even na negen uur bekendgemaakt. Verder geeft Jan veel muzikale tips voor de Evergreen Top 1000 en mogen luisteraars evergreenverzoeken indienen.

'Je Dag is Goed' – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5

Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Net zoals de andere programma’s op NPO Radio 5, staat ook Je dag is goed volledig in het teken van de Stemweek van de Evergreen Top 1000. Er wordt enkel muziek gedraaid uit de keuzelijst.

'Haandrikman!' – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5

Elke maandag tot en met donderdag is Bert Haandrikman te horen op NPO Radio 5 in zijn middagprogramma 'Haandrikman!'. De Evergreen Top 1000-lijst staat deze week centraal. Het belooft een mooie week te worden, want Bert draait komende week alleen maar muziek uit deze lijst. Denk aan artiesten als Tina Turner, ABBA, Eagles en Fleetwood Mac.

'De MAX!' – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5

Zaterdag 3 november opent de stembus voor de Evergreen Top 1000. Vanaf dat moment kunnen alle luisteraars van NPO Radio 5 eindelijk gaan stemmen! Vrijdag 9 november is de stemfinaledag. In 'De MAX!' is die dag de Tribute to the Cats Band te gast. In de Evergreen Top 1000 staan steevast veel Cats-liedjes genoteerd, die de tributeband live gaat spelen in Club De MAX!, op het kleinste maar fijnste podium in Hilversum. Net na zessen sluit de stembus en wordt de Top 5 bekendgemaakt.

'TinekeShow' – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5

In 'TinekeShow' zijn op vrijdag 9 november in het eerste uur sportjournalist Henry Schut en in het tweede uur Cats-bassist Arnold Mühren te gast. Zij mogen elk een half uur lang hun favoriete Evergreens laten horen en praten met presentator Jan Rietman over hun keuze.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)