Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sky the Christmas station is weer gestart
#1
De herfst is nog maar net begonnen, maar Sky Radio heeft de kerstplaten al afgestoft. Themakanaal Sky Radio Christmas is nu online via website en app te beluisteren.

Nu de coronacrisis in Nederland tot extra maatregelen dwingt, moet het samen komen van grote mensenmassa’s nog meer als voorheen voorkomen worden. In deze moeilijke tijd hebben Nederlanders volgens Talpa Radio – onderdeel van mediabedrijf Talpa Network van John de Mol – behoefte aan de sfeer het gezellige samenzijn gevoel die kerstmis met zich meebrengt. Dit is de reden dat het themakanaal Sky Radio Christmas eerder dan in voorgaande jaren online via de website en de app van de radiozender beschikbaar.

Kerst in je huiskamer

Met nog 87 dagen voor het begin van beide kerstdagen kunnen Nederlanders nu al naar kerstmis van bijvoorbeeld Chris Rea, Wham en Mariah Carey in de huiskamer luisteren. Binnenkort is dit ook in de auto mogelijk als Sky Radio Christmas gedurende iets meer dan drie maanden via het digitale radionetwerk DAB+ te beluisteren is. Talpa Radio verving vorig jaar themakanaal Sky Radio Hits op 1 oktober.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
Kerst komt vroeg dit jaar. Met nog 87 dagen tot de feestdagen kunnen kerstliefhebbers alweer terecht bij Sky Radio voor non-stop de beste kersthits. 'Sky Christmas', het speciale online kerstradiostation van de muziekzender start dit jaar eerder dan ooit en is nu al te beluisteren via Nederland.FM, JUKE en de gratis Sky-app.

Sky Radio speelt hiermee in op de behoefte van het gezellige ‘samen-gevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt. Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt hier meer behoefte aan te zijn, zo blijkt uit onderzoek van Talpa Network. Een derde van de Nederlanders boven de achttien jaar heeft extra zin in kerst door de coronacrisis en een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken met de feestdagen.

Sky Radio The Christmas Station

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot 'The Christmas Station'. Liefhebbers die niet kunnen wachten tot dat moment kunnen vanaf vandaag terecht bij het speciale online station; 'Sky Christmas'. Te beluisteren via Nederland.FM, JUKE en de gratis Sky-app.

Bron: Talpa Network kerstonderzoek 2020, doelgroep 18+, N=503
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#3
Goed nieuws voor wie in deze coronatijd op zoek is naar wat anders. Muziek helpt altijd om andere sferen op te roepen. Wat ook helpt, is kerstmis. Over ruim twee maanden is alweer zover. En dat hebben ze ook dit jaar weer goed in de gaten bij Sky Radio. Hun Sky Christmas is met ingang van vandaag, vrijdag 16 oktober om 18:00 uur, weer op DAB+ te ontvangen. Het kerststation van Sky Radio neemt tijdelijk de plek in van Sky Radio Hits. Dit laatste nonstop muziekkanaal is tijdens de ‘overname’ uitsluitend nog online te beluisteren. De aanhoudende digitale stroom kerstmuziek is te ontvangen via het commerciële landelijke DAB+-netwerk op kanaal 11C.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)