Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STUDIO BRUSSEL ONTHULT NIEUW LOGO
#1
Studio Brussel, de jongerenzender van de Vlaamse openbare omroep VRT, heeft haar nieuwe logo onthuld. Het logo wordt vanaf 4 februari aanstaande officieel in gebruik genomen.

Nieuwe start

Op 4 februari gaat het vernieuwde Studio Brussel van start met een nieuwe programmering, een vernieuwd format en dus een nieuw logo. Het nieuwe logo vervangt het bestaande logo met de rode ovaal en de witte letters. “Het oude logo was te gedateerd geworden. Te steriel, te beperkend”, zegt Nethoofd Jan Van Biesen aan de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.

Logo

Op het nieuwe logo zijn letters met een onderbreking te zien en ook daarover is nagedacht. “We vinden die zogenaamde glitch heel muzikaal, en heel verrassend”, aldus Van Biesen tegen over Het Nieuwsblad. Een overzicht van alle logo’s die door de radiozender de afgelopen jaren zijn gebruikt vind je op de website van de VRT.

Luistercijfers

De radiozender van de VRT kampt al enige tijd met teruglopende luistercijfers. De radiozender gaf eerder aan niet in paniek te zijn door deze luistercijfers maar besloot toch een aantal veranderingen door te voeren. Hoe de nieuwe programmering eruit komt te zien is nog niet bekend gemaakt door de radiozender.

Luisteren

Studio Brussel is te ontvangen via FM en/of DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Berichten in dit topic
STUDIO BRUSSEL ONTHULT NIEUW LOGO - door master-magic - 20-01-2019, 22:14

Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)