Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ron Brandsteder keert terug op radio NPO5
#1
Ron Brandsteder moest na een recente stoelendans op het populaire NPO Radio 5 het veld ruimen, maar voor de presentator is een nieuw tijdslot gevonden.

Vanaf 1 maart 2019 presenteert Ron Brandsteder wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Het tijdslot op de vrijdagavond is vrijgekomen nadat Candelight met Jan van Veen vrij snel stopte. NPO Radio 5 is de laatste jaren steeds beter beluisterd en dat is in grote mate te danken aan de geliefde presentatoren. Ron Brandsteder: “In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek!“.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
Vanaf 1 maart 2019 presenteert Ron Brandsteder wekelijks het programma 'Ron Wacht op de Nacht' bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek.

Na een korte afwezigheid keert Ron Brandsteder vanaf 1 maart terug als presentator bij MAX op NPO Radio 5. In 'Ron Wacht op de Nacht' strooit hij zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Ron Brandsteder: 'In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek!'

MAX-directeur Jan Slagter: 'Het is fijn om Ron weer bij MAX te mogen verwelkomen. Met zijn jarenlange ervaring, warme stemgeluid en gevoel voor humor creëert hij de ideale sfeer voor een mooie vrijdagavond op NPO Radio 5.'

'Ron Wacht op de Nacht', vanaf 1 maart elke vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)