Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio2 Belgie Zomerhit
#1
Vrijdag de 13de is weer een dag met veel leuke dingen, zo ook op Radio2 waar ze vanuit Blankenberge op de pier aan de zeedijk starten met de lijst met gegadigden voor de Zomerhit 2018 bij Radio2.
je kan er live bij zijn vanaf 13 uur tot 17 uur met tal van bekende artiesten en waar je ook dan de kandidaten van Zomerhit live kan zien.
het weer zal die dag winderig zijn aan zee maar dat mag de pret niet drukken.
Niels Destadsbader is alvast 1 artiest die er zeker zal bij zijn dit jaar.
Kan hij zijn overwinning van vorig jaar dit jaar weer evenaren of niet????, we zullen het snel weten midden augustus waneer Zomerhit live op radio en tv word uitgezonden.
we zijn alvast benieuwd van de Radiosite Wink
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
en niels is er alweer bij Wink
Op zondag 12 augustus is het weer tijd voor de Radio 2 Zomerhit.

stemmen kan op --> https://interactief.radio2.be/share/6623...49040B54DB


Bedankt voor je stem.

En nu duimen dat jouw favoriet als winnaar uit de bus komt!

Op 12 augustus kom je het te weten tijdens de grote Radio 2 Zomerhit live show in Blankenberge!

Zin om langs te komen? Je bent van harte welkom! Je vindt ons op de zeedijk van Blankenberge ter hoogte van de vuurtoren.

Lukt het niet om naar Blankenberge te komen? Geen nood! Je kan luisteren via Radio 2 of kijken via één.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#3
De stemming voor de 44ste editie van Radio 2 Zomerhit is gestart. Vandaag maakten Vanessa Van Hove en Showbizz Bart de tien kanshebbers bekend vanop De Pier in Blankenberge. Daarnaast kwamen de luisteraars ook de genomineerden voor de Radio 2-trofeeën voor de beste doorbraak, beste solo-artiest en beste groep te weten. Stemmen voor de Zomerhit en de drie categorieën kunnen de Radio 2-luistaars online via radio2.be. Op zondag 12 augustus zal Bart Peeters Radio 2 Zomerhit 2018 presenteren op de Zeedijk ter hoogte van de vuurtoren in Blankenberge. De show wordt tegelijkertijd op Eén en op Radio 2 uitgezonden. Eén zendt de zomerse muziekshow live uit vanaf 20:20 uur en op Radio 2 wordt het reilen en zeilen achter de schermen al vanaf 12:00 uur 's middags gevolgd.

Vorig jaar bekroonden Niels en Wiels met Skwon Meiske zich tot winnaars van Zomerhit 2017. Vandaag openden zij de officiële stemming tijdens de startshow. Wie sleept dit jaar de trofee van Radio 2 Zomerhit in de wacht?

De genomineerden van Radio 2 Zomerhit 2018 en de Radio 2-trofeeën zijn:

Radio 2 Zomerhit
Belle Perez – Rumba
Dana Winner – Als Je Zingt
David Vandyck – Ik Leef Voor Jou
Emma Bale – Cut Loose
Gene Thomas – Soleil Soleil
Hooverphonic - Romantic
Natalia – Hear That Sound
Niels Destadsbader – Verover Mij
Regi feat. Jake Reese – Ellie
Slongs ft. Jack Parow – De Zon
(Belle Perez maakt kans om voor de zesde keer Zomerhit te winnen. Ze won eerder al met de nummers Me And You (2002), Enamorada (2003), Light Of My Life (2004), Que Viva La Vida (2005) en Ave Maria (2006))

Radio 2-trofeeën:

Beste Doorbraak
Karen Damen
Sennek
Chackie Jam
Michiel De Meyer
OT

Beste Solo-Artiest
Niels Destadsbader
Bart Peeters
Karen Damen
Barbara Dex
Dana Winner

Beste Groep
Yevgueni
De Geest
Hooverphonic
K’s Choice
De Kreuners

Radio 2 Zomerhit 2018: op zondag 12 augustus om 20.20 uur live in Blankenberge en op Eén. En vanaf 12:00 uur op Radio 2.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#4
De Vlaamse muziekwereld komt op 12 augustus voor de 44ste keer samen voor hét muziekevenement van de zomer: Radio 2 Zomerhit in Blankenberge.

Bart Peeters presenteert de show en verwelkomt een pak artiesten. K3 bijt de spits af met een spetterende medley van hun vier Radio 2 Zomerhits. Showbizz Bart maakt tijdens de show een praatje met de artiesten en Kim Debrie, Luc Appermont en Imke Courtois reiken alvast de Radio 2-trofeeën uit.

Verder zijn ook Niels Destadsbader, Emma Bale, Regi featuring Jake Reese, Natalia, Hooverphonic, Belle Perez, Gene Thomas, Slongs featuring Jack Parow, David Vandyck en Dana Winner te gast in Blankenberge. Alle tien zijn ze genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit 2018.

Naast de Radio 2 Zomerhit 2018 worden ook de Radio 2-trofeeën voor Beste doorbraak, Beste Solo-artiest en Beste Groep overhandigd. Radio 2-presentatoren Kim Debrie en Luc Appermont reiken de muziektrofeeën uit samen met Imke Courtois.

Tussen de optredens door praat Showbizz Bart met verschillende artiesten in De Showbizz Bar. Het startschot voor de show wordt gegeven door K3. Met vier overwinningen zijn ze de prinsessen van Radio 2 Zomerhit. Enkel Belle Perez heeft één award meer behaald. Hanne, Klaasje en Marthe bijten de spits af met een aanstekelijke medley van de vier nummers waarmee K3 tot nu toe de Zomerhit-trofee kon binnenrijven: Heyah Mama (1999), Alle Kleuren (2000), Tele-Romeo (2001) en Ushuaia (2016).

Sneuvelt er een Zomerhit-record?
Op dit moment mag Belle Perez zich met vijf overwinningen de ‘koningin’ van Radio 2 Zomerhit noemen. Met ‘Rumba’ kan ze dit jaar haar eigen record verbreken. Zal Belle Perez een zesde nominatie van Radio 2 Zomerhit kunnen verzilveren? Ze won eerder al met de nummers Me And You (2002), Enamorada (2003), Light Of My Life (2004), Que Viva La Vida (2005) en Ave Maria (2006). Of wordt Niels Destadsbader de eerste man die de gegeerde muziekprijs twee keer na elkaar in de lucht mag steken?

Stemmen voor één van de tien genomineerden kan tot zondag 12 augustus 18.00 uur via de websites van Radio 2 en Eén. Tijdens de show kan er ook nog gestemd worden voor de Radio 2 Zomerhit 2018 via televoting.

De tien genomineerden voor de Radio 2 Zomerhit zijn:

Belle Perez met 'Rumba'
Dana Winner met 'Als je zingt'
David Vandyck met 'Ik leef voor jou'
Emma Bale met 'Cut Loose'
Gene Thomas met 'Soleil soleil'
Hooverphonic met 'Romantic'
Natalia met 'Hear that sound'
Niels Destadsbader met 'Verover mij'
Regi feat. Jake Reese met 'Ellie'
Slongs ft. Jack Parow met 'De zon'

De genomineerden voor de Radio 2-trofeeën zijn:

Beste Doorbraak

Karen Damen
Sennek
Chackie Jam
Michiel De Meyer
OT

Beste Solo-Artiest

Niels Destadsbader
Bart Peeters
Karen Damen
Barbara Dex
Dana Winner

Beste Groep

Yevgueni
De Geest
Hooverphonic
K’s Choice
De Kreuners

Radio 2 Zomerhit kan je live meemaken: vanaf 20.20 uur op de Zeedijk in Blankenberge, ter hoogte van de vuurtoren.
Radio 2 Zomerhit op de radio: vanaf 12.00 uur kan je een aangepaste programmatie volgen op Radio 2, inclusief de show en nabeschouwing.
Radio 2 Zomerhit op televisie: vanaf 20.20 uur op Eén.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#5
Niels Destadsbader mag vanavond niet alleen naar huis met de Radio 2 Zomerhit 2018, maar ook met de Radio 2 muziektrofee voor Beste solo artiest.

Na een spetterende liveshow vanop de zeedijk in Blankenberge, kozen de luisteraars van Radio 2 en kijkers van Eén voor het nummer ‘Verover mij’ als de Radio 2 Zomerhit van 2018. Niels Destadsbader is de eerste man die de gegeerde muziekprijs twee keer na elkaar in de lucht mag steken. Vorig jaar won hij samen met Miguel Wiels (Niels en Wiels) de Radio 2 Zomerhit met het nummer ‘Skwon Meiske’. Niels nam de prijs in ontvangst uit de handen van K3, die tevens de show openden met een aanstekelijke medley van hun vier Radio 2 Zomerhits.

De Radio 2 muziektrofeeën werden uitgereikt door Kim Debrie, Luc Appermont en Imke Courtois. Niels Destadsbader werd naast de Radio 2 Zomerhit 2018 ook beloond met de Radio 2 muziektrofee voor Beste solo artiest. Niels startte zijn muzikale carrière door een deelname aan Steracteur sterartiest, de BV-zangwedstrijd op Eén. De Radio 2 muziektrofee voor Beste doorbraak ging dit jaar naar Karen Damen. Karen haalde het daarbij van Sennek, Chackie Jam, Michiel De Meyer en OT. De Belgische rockband uit Antwerpen K’s Choice kon ten slotte de Radio 2 muziektrofee voor Beste groep binnenrijven. Met deze trofee valt K’s Choice twee keer in de prijzen: het nummer ‘Verover mij’ van Niels Destadsbader is een cover van hun nummer ‘Believe’. Een optreden van K’s Choice zette de live muziekshow in lichterlaaie.

Wat is Radio 2 Zomerhit 2018?

Radio 2 Zomerhit 2018 werd op zondag 12 augustus live op Radio 2 en Eén uitgezonden. Bart Peeters presenteerde de show in Blankenberge met optredens van K3 en de tien genomineerden voor de Radio 2 Zomerhit. Op de startshow van Radio 2 Zomerhit 2018 op 12 juli maakten Vanessa Van Hove en Showbizz Bart de tien kanshebbers en de genomineerden voor de Radio 2-trofeeën bekend vanop De Pier in Blankenberge. Vanaf vrijdag 13 juli t.e.m. zondag 12 augustus 18.00 uur kon er gestemd worden via de websites van Radio 2 en Eén. Tijdens de show kon er via televoting ook nog gestemd worden voor de Radio 2 Zomerhit 2018.

Alle winnaars op een rijtje:

* Radio 2 Zomerhit: Niels Destadsbader
* Doorbraak: Karen Damen
* Groep: K’s Choice
* Solo artiest: Niels Destadsbader
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)