Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Qmusic lanceert 'Een Hart voor Tom'
#1
'Ga je registreren voor orgaandonatie, je kan er mensenlevens mee redden.' Zo klonk de oproep van Frances Lefebure dinsdag in 'Make Belgium Great Again'. Een belangrijke stap in haar plan om van ons land een nóg betere plek te maken.

Die oproep is ook bij Qmusic niet onopgemerkt voorbij gegaan. In de ochtendshow kondigden dj’s Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen zonet aan dat ook zij samen met verschillende Q-dj’s hun schouders onder het initiatief zetten. Ze ontvingen Frances Lefebure en de 25-jarige Tom, die al 2,5 jaar wacht op een nieuw hart, live in de studio en gaven er het startschot van de actie 'Een Hart voor Tom'. Niet alleen voor Tom, maar voor alle 1.212 mensen die in ons land op een nieuw orgaan wachten.

Nu zondag 23 september openen meer dan 240 stad- en gemeentehuizen uitzonderlijk hun deuren voor donorregistratie. Een initiatief dat Qmusic graag mee ondersteunt. Wim Oosterlinck zal daarom op zondag tussen 10.00 en 13.00 uur orgaandonatie in de kijker zetten tijdens de speciale radio-uitzending 'Een Hart voor Tom'. Verschillende Q-dj’s – onder wie Heidi Van Tielen, Maarten Vancoillie, Sean Dhondt en Vincent Fierens – zijn bovendien in hun thuisstad aanwezig om de mensen te informeren, te enthousiasmeren en te bedanken met verse koffiekoeken. En dat allemaal met één doel: zo veel mogelijk mensen overtuigen om zich te registreren.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)