Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Q-Summer
#1
Nog een nieuwe zender van Q-music op DAB+ Vlaanderen2: Q-Summer !!
Antwoord
#2
Gaan ze nu allemaal medialaan radio non-stop zenders maken en op dab+ zetten ???
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#3
(04-06-2019, 16:44)master-magic schreef: Gaan ze nu allemaal medialaan radio non-stop zenders maken en op dab+ zetten ???

Ik denk dat dit de bedoeling is van Medialaan
Antwoord
#4
Qmusic gaat in Vlaanderen verder met het uitbreiden van het aantal themakanalen op DAB+. Sinds dinsdag is ook Q-Summer te ontvangen via digitale etherradio. Hierop zijn de lekkerste zomerhits te horen.

Vlaanderen: Qmusic gestart met zomerkanaal op DAB+ Q-Summer bestaat al enige tijd via internet, maar gaat tot september ook uitzenden op DAB+.

Uitgezonden wordt op via het netwerk ‘DAB+ Vlaanderen2’.

Deze zendt uit op kanaal 5A in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (inclusief Brussel) op kanaal 5D.

Inmiddels is Q-Summer al het derde themakanaal van Qmusic, naast Qmusic Non-stop en Q-Foute Radio. Laatstgenoemde zender is vorige week toegevoegd aan het aanbod. Het aantal radiostations dat in Vlaanderen op DAB+ is te ontvangen is nu gegroeid tot 27.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#5
In Vlaanderen is per vandaag een nieuwe radiozender te beluisteren in de digitale ether (DAB+). Qmusic heeft de themazender Q-Summer toegevoegd. Het is al de tweede radiozender in korte tijd die is toegevoegd aan het digitale aanbod via de ether in Vlaanderen. Vorige week werd Qmusic Foute Radio al toegevoegd aan het aanbod.

Norkring

De themazender is te beluisteren via het nieuwe DAB+-netwerk van netwerkexploitant Norkring dat uitzendt op kanaal 5A en 5D in Vlaanderen. Momenteel zijn via het pakket van Norkring dat uitzendt op kanaal 5A en 5D in Vlaanderen de radiozenders Qmusic Foute Radio, NRJ Vlaanderen, StadsRadio Vlaanderen, RTBF MIX en One World Radio te horen. One World Radio is tot en met eind augustus te beluisteren via DAB+.

Medialaan

Mediabedrijf Medialaan is met haar radiozenders Qmusic en Joe zelf ook al actief op het landelijke netwerk van commerciële radiozenders in Vlaanderen op kanaal 11A. Daarnaast zijn via dit netwerk ook de themakanalen Joe 70’s, Joe 80’s en Qmusic Non-stop te horen.

Luisteren

Q-Summer is in delen van Zuid-Nederland ook te ontvangen via de digitale ether via de kanalen 5A en/of 5D. Daarnaast is de radiozender samen met diverse andere themazenders van Qmusic te beluisteren via Internet.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)