Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peter Hoogland na bijna 20 jaar terug met 'Het Land van Hoogland' bij Joe
#1
Van maandag 12 november tot 16 november staan de jaren '90 centraal op Joe tijdens 'Celebrate the 90's'. Voor de gelegenheid presenteert Peter Hoogland na bijna 20 jaar weer zijn radioprogramma 'Het Land van Hoogland'.

'De klokken hebben gesproken, de nacht is gevallen. De sterren zijn weg…' Deze iconische intro weergalmt nog steeds in het achterhoofd van de radioluisteraars die er in de jaren negentig al bij waren. Peter brengt een geactualiseerde versie van zijn programma, maar net als 20 jaar geleden kunnen de luisteraars bellen met hem en gaat hij geen onderwerp uit de weg. 'Het Land Van Hoogland' is volgende week van maandag tot donderdag te horen van 22.00 tot 01.00 op Joe. Wie zijn verhaal nu al wil doen of suggesties wil delen met Peter kan surfen naar joe.be.

Peter Hoogland: 'Het basisidee blijft hetzelfde: babbelen met de luisteraars en dingen durven zeggen zoals ze zijn. Echte menselijke gesprekken. Het gaat natuurlijk wel wat anders zijn, het wordt een geactualiseerde versie van het programma. Maar het programma zal opnieuw serieuze onderwerpen en absurde humor combineren.'

Anne De Baetzelier, Lynn Wesenbeek en andere omroepers uit de jaren '90 keren voor een weekje terug

Ook het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx doen iets extra voor de 90’s-week: ze nodigen elke ochtend tussen 7.00 en 9.00 omroepers uit de jaren negentig uit. Johan Verstreken, Anne De Baetzelier, Martine Prenen, Marlène De Wouters en Lynn Wesenbeek kondigen de vaste ochtendrubrieken aan en ontlasten de Joe-nieuwslezers van hun taken. Sven en Anke steken ook hun vaste rubrieken in een 90’s-jasje. Zo zal onder andere Rik Torfs in Advocaat van de Duivel een 90’s dilemma voorleggen aan de luisteraar. Speciaal voor de gelegenheid is volgende week de ochtendshow van Sven en Anke ook live te volgen tussen 6.00 en 9.00 bij CAZ.

Tussen 6.00 en 22.00 uur (maandag), 4.00 en 22.00 uur (dinsdag tot donderdag) en 4.00 en 19.00 (vrijdag) tellen de Joe-dj's in de 'Top 900 van de 90's' af met de 900 beste 90's-hits, gekozen door de luisteraars. Aansluitend om 22.00 begint Peter Hoogland aan 'Het Land van Hoogland' tot 1.00.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
'Welkom terug! 18 jaar na de laatste uitzending, en 21 jaar na de eerste, is 'Het Land van Hoogland' terug. Misschien ben jij die 'die hard' fan... Dan zeg ik je: welkom thuis!

'Maar best mogelijk dat je nog nooit van ons gehoord hebt. Ook dan zeg ik: welkom in 'Het Land van Hoogland'. Want hier is plaats voor iedereen.'

Peter Hooglands radioprogramma 'Het Land van Hoogland' begon maandag met zijn iconische intro van weleer, die speciaal voor Joe Celebrate the 90’s net als het programma een geüpdatete versie kreeg.

In de eerste uitzending belde Peter gisteren een paar mensen op die hij 21 jaar geleden vaak aan de lijn had en hoorde hij hoe het nu met hen ging. 'Het Land van Hoogland' is deze week nog van dinsdag tot donderdag te horen tussen 22.00 en 1.00 uur op Joe.

https://syndication.medialaan.be/syndica...autoplay=1
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)