Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nostalgie viert nationale feestdag met ultieme Belgische classics in 'Best Tof Belgiu
#1
Zondag 21 juli vanaf 12.00 uur brengen Nostalgie Vlaanderen én Nostalgie Wallonië samen 'Best Tof Belgium', een tweetalige nationale uitzending waarin Evy Gruyaert en Jean-Marie De Bol op zoek gaan naar dé ultieme Belgische Classic.

Evy Gruyaert ('40 Something', zaterdag 10.00-12.00 uur): 'J'aime La Vie', 'The Way To Your Heart', 'Pump Up The Jam', 'Ik Hou Van U', 'Le Plat Pays', 'DayDream',…de afgelopen decennia hebben talentvolle Belgen zoveel onsterfelijk goede muziek gemaakt dat we eigenlijk een hele week Belgische muziek zouden kunnen draaien. Maar de allerbeste, die hoor je zondag tussen 12.00 en 13.00 uur bij Jean-Marie en mij. Wie weet stemmen ze in het Koninklijk Paleis ook af op Nostalgie om op te warmen voor het défilé van 21 juli.'

Vanaf 21 juni konden de luisteraars van Nostalgie Vlaanderen en Nostalgie Wallonië samen kiezen welke platen de kracht van ons formidabele land het meest symboliseren.

Jean-Marie De Bol ('Nostalgie Summertime', ma-vr 14.00-18.00 uur): 'Nostalgie is één van de enige nationale mediamerken die ons land nog kent. Het is heel fijn om samen met onze Vlaamse collega’s de Belgische Feestdag op deze manier te vieren. En dat vonden onze luisteraars ook want er werd massaal gestemd.. vaak op dezelfde nummers aan de beide kanten van de taalgrens. Goede muziek brengt ons bij mekaar en da’s mooi.'

'Best Tof Belgium' loopt simultaan op de beide Nostalgie-zenders tussen 12.00 en 13.00 uur. 's Avonds is iedereen welkom op de Grote Zavel in Brussel om live en uit volle borst te absolute nummer 1 te komen meezingen op een feestelijke editie van de Nostalgie Live Tour.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)