Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NPO verbetert radio-apps, integreert Spotify
#1
De NPO heeft een aantal nieuwe functies doorgevoerd in de radio-apps die het aanbiedt. De applicaties voor smartphones en tablets zijn volledig vernieuwd en bieden meer interactie met de radiozenders van de publieke omroep.

Een aantal in het oog springende veranderingen zijn de chatfuncite, de integratie van Spotify en een scrollbar. Via de vernieuwde chatfunctie App’je kunnen luisteraars nu persoonlijke gesprekken voeren met dj’s en programmamakers.

Muziek die gedraaid wordt op bijvoorbeeld NPO Radio 2, NPO 3FM of NPO FunX is eenvoudig toe te voegen aan individuele Spotify-lijsten. Dit is per direct beschikbaar voor Android, iOS vanaf eind oktober. De radiostreams zijn tevens voorzien van een scrollbar waardoor luisteraars door het programma kunnen scrollen. De podcasts van de verschillende zenders, bijvoorbeeld die van NPO Radio 1, hebben een prominente plek gekregen.

Gebruikers van de huidige apps van NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, NPO Radio 5, NPO FunX, NPO SterrenNL en NPO Radio 2 Soul & Jazz krijgen via een update beschikking over de nieuwe versies. De nieuwe apps worden beschikbaar gesteld via de App Store en Google Play Store. De (video)livestreams zijn via Chromecast en Airplay ook op andere apparaten af te spelen.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)