Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
John de Mol wil Rob Stenders als baas Radio Veronica
#1
John de Mol heeft zijn zinnen gezet op Radio 2 deejay Rob Stenders. Als zenderbaas bij Veronica mag hij dan naar eigen inzicht die zender vorm gaan geven. Definitief is het nog niet.

Het Algemeen Dagblad bericht donderdag over de aanstaande transfer van Rob Stenders van  NPO Radio 2 naar Radio Veronica. Talpa heeft intussen bevestigd dat van vergevorderde gesprekken sprake is. Bij Talpa radio kan de deejay mogelijk een half miljoen euro per jaar verdienen en mag dan de zender verder vorm gaan geven. Dat is mogelijk vooral goed nieuws voor luisteraars die fan zijn de programma's die Stenders al jaren lang maakt. Bij NPO Radio 2 zit de deejay de laatste tijd na een rel over zijn programma Platenbonanza niet meer goed op zijn plek. Wel staat Stenders vooralsnog onder contract van BNNVARA.

Giel Beelen trekt Veronica niet uit slop

Voor Radio Veronica is de komst van Stenders ook mogelijk goed nieuws want de zender scoort momenteel niet echt denderend hoge luistercijfers. De komst van Giel Beelen heeft niet voorkomen dat Veronica zelfs door NPO Radio 5 is ingehaald in de luistercijfers. Het is vooral boegbeeld Tineke de Nooij die de luistercijfers van NPO Radio 5 steeds verder omhoog stuwt.

Update: Stenders blijft toch BNNVARA trouw

Rob Stenders heeft op het laatste moment toch bij BNNVARA te blijven. Zijn programma Platenbonanza op NPO Radio 2 blijft daarmee te horen tot zeker 2021. Het besluit van Stenders komt als een verrassing omdat Talpa met groot geld lonkte en hij met hen al in een vergevorderde fase van gesprekken was.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
Zojuist heeft dj Rob Stenders zijn contract bij BNNVARA verlengd. Hij heeft tot en met eind 2021 bijgetekend.

Rob blijft van maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 16.00 uur – samen met Caroline Brouwer – het programma 'Stenders' Platenbonanza' presenteren op NPO Radio 2.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)