Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jody Bernal krijgt platina award bij SLAM!
#1
Ruim 17 jaar na zijn nummer 1 hit Que Si, Que No is Jody Bernal opnieuw in de prijzen gevallen. Zijn track La Colegiala, een van dé zomerhits van vorig jaar, is vandaag Platina geworden!

Donderdagavond was Jody Bernal te gast bij radiozender SLAM!. In het programma 'Club Ondersteboven' werd hem het hemd van het lijf gevraagd over zijn deelname aan 'Expeditie Robinson' tot hij plotseling in de studio werd verrast. In de uitzending werd Jody zogenaamd gebeld door een diehard fan, maar tijdens dat telefoongesprek haalde SLAM! dj Tom van der Weerd een Platina award tevoorschijn. 'Wauw, wat vet!', reageert een trotse Jody Bernal. 'Ik ben er super blij mee! Speciale dank ook naar The Boy Next door & Fresh Coast.'

SLAM! heeft Jody Bernal afgelopen jaar trouwens bijzonder goed gesteund, zo blijkt uit airplay gegevens van RadioMonitor. 'Tot aan de dag van vandaag is La Colegiala precies duizend keer gedraaid op SLAM!', vertelt Tom van der Weerd. De jongens van 'Club Ondersteboven' feliciteren Jody Bernal daarmee en draaien de plaat natuurlijk graag voor de 1001e keer.

'Club Ondersteboven' is iedere maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur te beluisteren op SLAM! radio en vanaf 20.00 uur te zien via SLAM!TV. In dit programma staat de driehoek tussen artiesten, luisteraars en de dj's van SLAM! centraal.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)