Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De warmste week...
#1
Nog een kleine 100 dagen en het is zover: de Warmste Week van Music For Life. Vanochtend werd op Studio Brussel het startschot gegeven voor de 13e editie. Enkele klassiers blijven, maar de Warmste Week wil deze keer ook vooral “Dank u” zeggen. Bron: Nog een kleine 100 dagen en het is zover: de Warmste Week van Music For Life. Vanochtend werd op Studio Brussel het startschot gegeven voor de 13e editie. Enkele klassiekers blijven, maar de Warmste Week wil deze keer ook vooral “Dank u” zeggen.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/09/09/warmste-week/

De Warmste Week van Music For Life is op gang getrapt. Van 18 tot 24 december mag Vlaanderen zich weer opmaken voor een stroom aan solidariteitsacties. En ook dit jaar zal de Warmste Week van Music For Life plaatsvinden in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

De Warmste Week wil dit jaar ook een extra "dankuwel" zeggen, door actievoerders en begunstigden samen te brengen. "Dat is waar De Warmste Week écht om draait: mensen die zich belangeloos inzetten en zo het verschil maken in het leven van andere mensen. Op die manier zorgt iedereen écht voor iedereen. En duurt De Warmste Week geen week, maar leeft ze een heel jaar lang door in onze samenleving", klinkt het bij Studio Brussel.

Zo is er het verhaal van Hans en Kim, die anderhalf jaar geleden hun zoontje Leon verloren. Zij kregen een koesterkoffer van vzw Berrefonds. En Bert organiseerde een actie voor die vzw. Hans en Kim schreven een brief naar Bert om hem te bedanken.

Ook Luc, die al zes jaar aan de ziekte van Parkinson lijdt, schreef een brief. Naar Cindy, die vorig jaar "Jump for Life" organiseerde. "Aan trampolinespringen of de Kilimanjaro beklimmen ga ik niet meer beginnen, maar ik doe wel graag de moeite om tot bij jou te stappen en je eens goed vast te pakken."

Solidariteit van klein tot groot

En ook deze keer zal groot en klein meedoen met de Warmste Week van Music For Life. Ook Ketnet draagt haar steentje bij, met de Ketnet-Koekenbak. Net als de voorbije jaren roepen de wrappers alle klassen op om koekjes te bakken ten voordele van een zelfgekozen goed doel. Vorig jaar bracht dat maar liefst 308.101,68 euro op.

Loop u warm op de Warmathon

Nog een klassier die ook dit jaar plaatsvindt: de Warmathon. In zes grote steden verspreid over het Vlaanderen kan iedereen zijn of haar sportiefste beentje voorzetten. Dinsdag 18 december mag Genk - een nieuwe locatie dit jaar - de aftrap geven voor de wandelaars en lopers. Daarna volgen Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en afsluiten doet de Warmathon in Brugge.

Wat nieuw is dit jaar is dat elke loper zelf mag kiezen voor welk goed doel hij loopt. Deelnemen kost 15 euro, 10 euro daarvan gaat naar het goede doel. Mocht u al warmlopen en zich willen inschrijven, dat kan vanaf 15 oktober via dewarmsteweek.be.

Iedereen die een actie wil organiseren om een van de meer dan 1000 goede doelen van Music For Life te steunen, kan vanaf vandaag terecht op de website dewarmsteweek.be.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)