Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DPG MEDIA KOMT MET JOE CHRISTMAS VIA DAB+ IN VLAANDEREN EN INTERNET
#1
Vanaf dinsdag 5 november is Joe Christmas te ontvangen in Vlaanderen via DAB+ en wereldwijd via Internet. Dit heeft de eigenaar van Joe, DPG Media, bekend gemaakt.

Nieuwe zenders

DPG Media lanceert Joe Christmas in de Week van de Digitale Radio, die deze week in Vlaanderen wordt gehouden. Daarnaast wordt vanaf donderdag 7 november de nieuwe online radiozender Q-Moose Bar worden gelanceerd. Deze radiozender brengt voornamelijk après-ski muziek uitgezonden. Vanaf dinsdag 12 november wordt het digitale themakanaal Joe 70’s omgedoopt tot Joe 60’s & 70’s. Joe 60’s & 70’s is te beluisteren via Internet en DAB+.

“Digitale platformen”

“We zijn meer dan ooit met Qmusic en Joe en hun themakanalen beschikbaar op alle digitale platformen en toestellen. Daarnaast hebben we recent de eerste digital-only zender Willy gelanceerd. Digitaal is meer dan ooit het nieuwe normaal en daarom ben ik ook blij vandaag 3 nieuwe digitale radiozenders aan te kondigen”, vertelt An Caers, directeur radio DPG Media.

Luisteren

Het digitale-aanbod via DAB+ is ook in delen van Zuid-Nederland te beluisteren. In heel Nederland is het aanbod te beluisteren via www.radioplayer.be.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord
#2
Het zenderaanbod van het digitale radionetwerk DAB+ in België en het zuiden van Nederland is tijdelijk uitgebreid. Dit heeft te maken met een zogenaamde pop-up kanaal van de Vlaamse radiozender Joe.

Het Vlaamse DAB+ zenderaanbod is namelijk vandaag uitgebreid door de komst van Joe Christmas. In Nederland is het een traditie dat Sky Christmas in de laatste drie maanden van het jaar digitaal in de ether te beluisteren is. Voor de echte liefhebbers van kerstmis is dit themakanaal het gehele jaar via internet – onder meer via radio-apps als RadioNed+ en TuneIn – te beluisteren.

Joe Christmas

Joe Christmas is in heel Vlaanderen en delen van Wallonië via het DAB+ netwerk van Norkring te ontvangen. Dit geldt ook voor het digitale themakanaal Q Moose Bar dat op 7 november via dit digitale radionetwerk gaat uitzenden. Omdat DAB+ ontvangst grensoverschrijdend is, kunnen beid radiozenders in Nederland met een draagbare radio ook in grote delen van de Nederlandse provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland ontvangen worden.
112 DAB+ zenders in de ontvanger (Belgie, Nederland en Frankrijk)
Site met enkele webradio's om te beluisteren
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)